Кращі кінопрем'єри, що очікуються цього тижня
Категорія
Культура
Дата публікації

Кращі кінопрем'єри, що очікуються цього тижня

Кращі кінопрем'єри, що очікуються цього тижня
Джерело:  online.ua

З'явилася підбірка з кращих кінофільмів, що вийшли у прокат цього тижня.

ONLINE.UA підготував для вас список кращих новинок кіно.

Першою в нашому списку кінопрем'єр буде родинна комедія під назвою "Моє велике грецьке весілля 2".

В головних ролях: Ніа Вардалос, Джон Корбетт, Майкл Костянтин, Лейні Казан, Андреа Мартін, Джіа Карідес, Джої Фатоне, Олена Кампуріс, Алекс Вулф, Луіс Менділор.

Дивитися трейлер "Моє велике грецьке весілля 2"

По сюжету першої частини фільму головним героям Тулі і Іену довелося здолати безліч перешкод, щоб бути разом і зіграти своє грецьке весілля. Тепер у них є донька-підліток, яка хоче піти від своїх батьків.

Другою в нашому списку буде комедія, яка є спільною роботою продюсерів Кріса Кларка, Флора Фернандес-Маренга, Філа Ханта під назвою "Війна проти всіх".

У головних ролях: Олександр Скарсгард, Майкл Пенья, Теса Томпсон, Тео Джеймс, Калеб Лендрі Джонс, Малкольм Баррет, Девід Уїлмот, Стефані Сігман, Пів Райзер, Джеффрі Померой.

Дивитися трейлер "Війна проти всіх"

Головні герої фільму - корумповані поліцейські з Нью-Мексико. Ці хлопці готові вибити будь-яку інформацію з усіх, хто буде у них на шляху. У Тері і Боба з'явився шанс отримати мільйон доларів, і вони не упустять його, а головним ворогом детективів поліції стане англійський лорд, який також не проти збагатитися.

Також представляємо прем'єру мультфільму під назвою "Супергерої" від режисерів Лі Ген-хо і Лі Вон-дже.

Дивитися трейлер "Супергерої"

Герой мультфільму Сем працює в парку атракціонів, з дитинства він закоханий в одну дівчину і зараз вирішує зробити їй пропозицію, але все закінчується повним провалом. Тим часом на місто напав найстрашніший лиходій зі своїми роботами, і лише Сем зі своїми друзями-супергероями може протистояти йому.

Завершує наш список новинок драма під назвою "Невідома" від режисерів Жана-Пьер Дарденн і Люка Дарденна.

У головних ролях: Адель Енель, Олівье Бонно, Жеремі Ренье, Лука Міннеллі, Крістель Корнило, Надеж Уедраого, Олівьє Гурме, Пьер Сумкай, Ів Ларек, Бен Хаміду.

Дивитися трейлер "Невідома"

Женні працює в хірургічному кабінеті; коли по закінченню робочого часу прозвучав дзвінок в двері, вона вирішила не відкривати її. За декілька днів неподалеку знайшли труп жінки, про що Женні сповістила поліція. Після цього у дівчина розкаялася і взялася за розслідування цієї справи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?