Кращі тещі - в українських політиків: з'явилося яскраве відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Кращі тещі - в українських політиків: з'явилося яскраве відео

Кращі тещі - в українських політиків: з'явилося яскраве відео
Джерело:  online.ua

До Міжнародного жіночого дня у мережі з'явилося яскраве відео, присвячене тещ українських політиків, які прославилися своєю винятковою щедрістю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням Twitter програми "Схеми".
Так, в ролику згадується теща прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, яка пустила свого зятя пожити в квартирі на "Новопечерських Липках", яка коштує близько 681 тисячі доларів.
При цьому на відео додаються одкровення самого прем'єра, який розповів, як сильно він любить свою тещу.


Читайте також: Справа Насірова: в соцмережах посміялися над "партією симулянтів України"

"Я хочу сказати, що я дуже люблю свою тещу, дуже, надзвичайно. Завжди їй допомагав і буду допомагати в будь-яких умовах", — запевнив він.
Ще одним щасливим володарем щедрою тещі виявився Владислав Цилина, який виграв конкурс на посаду заступника голови Держлікслужби.
"У мене теща — приватний підприємець. Вона допомагає, і я не зобов'язаний показувати дохід тещі або мами", — запевнив він, відповідаючи на питання про те, на які кошти живе.



Також пощастило з тещею чолі Київського адмінсуду Андрію Горяїнову – йому колишня теща зробила довіреність на розпорядження будинком в центрі Києва, площею 400 квадратних метрів.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі було опубліковано кумедний і сумний комікс, присвячений боротьбі з корупцією в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?