Країна-член ЄС запропонувала Україні допомогти з Євробаченням-2017
Категорія
Україна
Дата публікації

Країна-член ЄС запропонувала Україні допомогти з Євробаченням-2017

Країна-член ЄС запропонувала Україні допомогти з Євробаченням-2017

Міністр культури Швеції Аліс Ба Кунке під час зустрічі в Стокгольмі з міністром культури України Євгеном Нищуком привітала Джамалу з перемогою на Євробаченні-2016 і запропонувала всебічну допомогу в організації на належному рівні конкурсу, який, згідно з правилами, наступному року відбудеться в одному з українських міст.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міністерства культура України.
Шведський міністр висловила готовність до співпраці і повідомила, що Швеція готова направити в Україну своїх фахівців для впровадження в українських реаліях їх нововведень, які вже отримали позитивну оцінку.
«Я, звичайно, як міністр, підтримую музеї і театри, але також ми на державному рівні підтримуємо незалежних артистів, активну громадськість. Навіть таких, які можуть нас критикувати. Іноді це може стосуватися навіть їх виживання або створення умов для творчості. Така підтримка для них часом дуже важлива, нам же, як державному органу, це дає можливість розширити наші діапазони співпраці, а мистецтву - бути ще більш широко поширеним», - заявила Аліс Ба Кунке.
Крім того, шведський міністр висловила свою стурбованість у зв'язку з подіями на Донбасі і активізацією роботи спецслужб певних країн, які всіляко намагаються дискредитувати Україну.
Нагадаємо,  про бажання прийняти у себе Євробачення-2017 вже заявили три українських міста: Київ, Одеса і Дніпропетровськ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?