Кремль готує диверсії в Криму, щоб приховати одну річ
Категорія
Події
Дата публікації

Кремль готує диверсії в Криму, щоб приховати одну річ

Кремль готує диверсії в Криму, щоб приховати одну річ
Джерело:  online.ua

Російські спецслужби в окупованому Криму можуть готувати «аварії» на об'єктах життєзабезпечення півострова, щоб виправдатися за неминучі перебої з постачанням електрики.
Про це у своєму блозі на ONLINE.UA заявив президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Михайло Гончар.
За його словами, з настанням холодів «все путінські энергомосты, кабелі і трубопроводи через Керченську протоку не дадуть свого ефекту».
«Тому що, якщо сусідній з Кримом регіон Кубань энергодефицитный, то звідки там візьметься додаткова кількість електроенергії для того ж Криму? Отже, неминучі проблеми з постачанням світла», - переконаний експерт.


Читайте також: Окупанти в Криму зробили гучну заяву щодо важкої зими

За словами Гончара, «не виключено, що будуть мати місце "аварії", а по суті – умисні акти, які потрібно буде зробити таким чином, щоб прикрити ось ці потьомкінські села, які окупаційний режим встиг наробити на території Криму після окупації».


«І зрозуміло, хто винен в цьому. Диверсанти. Ось тому і знадобилася  справа Штиблікова, Бесарабова, Дудки («українських диверсантів» - Ред.). Для того, щоб показати, що ворог, мовляв, "не дрімає", він тут, поруч», — резюмував аналітик.



Нагадаємо, що потьомкінськими селами називають штучні поселення, створені, щоб показати «щасливе життя» населення під час візиту високого начальства.


Більше  читайте на ONLINE.UA - Путін шукає нових ворогів і готує небезпечну революцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?