Кремль наказав організувати "парад" 9 травня у Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль наказав організувати "парад" 9 травня у Маріуполі

Кремль наказав організувати "парад" 9 травня у Маріуполі
Джерело:  online.ua

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що російські окупанти не відмовляється від планів окупувати Україну і навіть готують "карнавал перемоги", який вони хочуть організувати 9 травня в Маріуполі.

Джерело: "УП"

Росія хоче організувати "парад" 9 травня у Маріуполі

Попри те, що ворог не має контролю над містом, команда російського диктатора Володимира Путіна все одно хоче показати росіянам "картинку" мирного життя. Окупанти навіть готуються до проведення травневого "параду".

За словами джерел видання у СБУ, місцева влада отримала інформацію, що Іващенку загарбники наказали організувати зачистку від завалів та тіл загиблих частини Центрального району Маріуполя для проведення там "параду" на 9 травня.

Окупанти планують саме в Маріуполі провести "карнавал перемоги" на 9 травня… З хорошого – ані техніки, ані людей для проведення таких заходів в місті немає, - повідомив Андрющенко.

Що важливо розуміти, зразу ж після оголошення колаборанта Костянтина Іващенка ватажком в місті, він почав роздавати в Маріуполі окупаційні повноваження іншим особам.

Фото — president.gov.ua

Станом на 13 квітня відомо, що Іващенко оголосив Мирошниченка особою, відповідальною за освітній процес в Маріуполі за російськими правилами та "стандартами" ОРДЛО. Повного імені Мирошниченка поки не розголошують, триває збір досьє на вказану особу, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?