Кремль наказав повертатися евакуйованим до РФ назад на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль наказав повертатися евакуйованим до РФ назад на Донбас

Кремль наказав повертатися евакуйованим до РФ назад на Донбас
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна наказала бойовикам так званої "ДНР" повертати на окуповані території Донеччини тих людей, яких силоміць евакуювали на територію Росії в січні-лютому 2022 року.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Москва наказала повертатися евакуйованим до РФ назад на Донбас

Окупаційна влада на тимчасово окупованій території Донецької області отримала вказівки від російських кураторів щодо повернення на зазначені території людей, які виїхали протягом січня-лютого 2022 року до РФ. Відповідно до вказівок місцевих адміністрацій, громадяни повинні повернутись до населених пунктів за місцем реєстрації або проживання після двох місяців перебування на території Росії, - розповідають українські військові.

За словами представників української розвідки, в окремих підрозділах окупаційних військ країни-агресорки, яких вивели з території, понад 80% окупантів не хочуть повертатися й брати участь у бойових діях в Україні.

Варто звернути увагу на те, що командири військових частин заборонили звільнятися до кінця війни тим військовослужбовцям РФ, у яких скінчилися контракти.

Окрім того, Генштаб ЗСУ нагадав, що зі Сумської області російські окупанти цілком вивели свої війська.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?