Кремль нарешті прокоментував масштабні протести в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль нарешті прокоментував масштабні протести в Росії

Кремль нарешті прокоментував масштабні протести в Росії
Джерело:  online.ua

Команда президента Росії Володимира Путіна не бачить проблеми в масштабних протестах, які охопили країну 23 січня. Спікер Кремля Дмитро Пєсков оцінив ситуацію і заявив, що за Путіна голосує більше людей, ніж напередодні вийшли на вулиці на підтримку опозиціонера Олексія Навального. Він переконаний, що Путін користується більше підтримкою росіян, ніж опозиційний політик, який збирає незаконні акції протесту, перебуваючи під арештом. З такою заявою Пєсков виступив 24 січня в ефірі програми "Москва. Кремль. Путін" на федеральному телеканалі "Росія-1", передає ONLINE.UA.

"Зараз будуть багато говорити, що на незаконні акції вийшло багато людей. Ні, вийшло мало людей, багато людей голосують за Путіна. І багато людей голосувало за поправки до Конституції", - прокоментував протести в Росії Пєсков.

Спікер Кремля також зазначив, що з повагою ставиться до всіх політичних поглядів, але "категорично проти участі в незаконних акціях", оскільки вони порушують закон.

"Пєсков схоже, взагалі не в курсі що в країні відбувається ... Акція була не узгоджена з владою і багато просто побоялися вийти побоюючись штрафів і арештів. Ось нехай погодять на наступний тиждень мітинги і тоді побачать реальні цифри; Я не знаю людей, які голосують за Путіна, але придворні блазні і далі будуть волати про 146% підтримки царя ...; Це брехня прес-блюдоліза, за обнулення голосують зовсім незначна кількість людей, решта накручується продажним виборчкомом; Йоржик зовсім відірвався від унітазу !; Лукавить прессекретар. Ось якщо б за голосування за Путіна і поправки теж можна було б отримати кийком, провести кілька годин в автозаку, а потім ніч у відділенні поліції - тоді можна було б порівнювати кількість тих, хто прийшов ", - обурені росіяни абсурдною реакцією Пєскова на протести в країні.

Нагадаємо, напередодні в Москві пройшли масштабні протести, в яких взяли участь понад 100 тисяч осіб - ця протестна акція стала найбільшою за багато років. Акції проводилися на підтримку опозиціонера Олексія Навального, якого заарештували після прильоту з Німеччини, де він проходив лікування після отруєння "Новачком". В ході акцій 23 січня по всій Росії затримали майже 3,3 тисячі осіб - це справжній антирекорд в історії, оскільки в Росії такого не було ніколи. Затримання супроводжувалися побиттям протестувальників, силовики застосовували кийки і били людей ногами. Люди скандували: "Це наша земля", "Ми тут влада", "Відпускай!", "Путін-злодій", "Путіна у відставку", Ми не боїмося. Раз. Два. Три, Путін йди "," Поверни палац народу ". На протести люди також принесли йоржики, труси, плакати з написом" Ми живемо на складі бруду ", які стали символами недавнього розслідування Навального про палац Путіна в Геленджику.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що розкішний палац Путіна вже з'явився на картах- його ідентифікують карти Google Maps і iMaps. Вони показують, що путінська резиденція знаходиться на мисі Ідокопас біля берегів Чорного моря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?