Кремль організував контрабанду зброї з Іраку
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль організував контрабанду зброї з Іраку

Кремль організував контрабанду зброї з Іраку
Джерело:  online.ua

За інформацією журналістів видання The Guardian, окупаційна армія РФ в Україні отримує зброю та військову техніку за допомогою контрабандних мереж на території Іраку.

Джерело: The Guardian

РФ використовує канали військової контрабанди в Іраку 

Зокрема, журналісти видання повідомляють, що з Іраку вже надійшли до окупаційних військ РФ в Україні РПГ і протитанкові ракети, а також ракетні установки, вироблені в Бразилії.

Зокрема, іранські поплічники Кремля вже передали окупаційній російській армії ракетні системи Bavar 373 власного виробництва, аналогічні російським С-300, та також повернули Москві придбані ППО С-300.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Журналісти зазначають, що Москва вимушена була скористатись каналами контрабанди зброї та покластись на лояльний іранський режим через потужні санкції, введенні Заходом через війну Кремля проти України.

Видання повідомляє, що поставки озброєння Росії також мають величезні наслідки для напрямку і обсягу торгівлі в міжнародному бізнесі з торгівлі зброєю.

Одразу 3 вантажних російських судна, здатні перевозити зброю, перетнули Каспійське море з іранського порту Бандар-Анзалі в російську Астрахань в зазначені терміни.

Зокрема, Росія отримала РПГ і протитанкові ракети, від шиїтського ополчення "Хашд Аш-Шаабі" озброєння було переправлено в Іран через прикордонний перехід Саламджа 26 березня, де вони були отримані іранськими військовими і відправлені в Росію по морю, повідомив командир відділення ополчення, контролюючого цей перехід.

За словами джерела в організації, 1 квітня "Хашд Аш-Шаабі" також розібрала і відправила по частинах дві пускові установки Astros II бразильської розробки, відомі в Іраку як ліцензійна версія Sajil-60, в Іран.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?