Кремль підтвердив резонансну поступку Путіна щодо Донбасу: мережа закипіла
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль підтвердив резонансну поступку Путіна щодо Донбасу: мережа закипіла

Кремль підтвердив резонансну поступку Путіна щодо Донбасу: мережа закипіла

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що російський лідер погодився на розміщення поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"Озброєна, поліцейська місія ОБСЄ... Її можна називати як завгодно. В цілому на розміщення такої місії Путін в ході переговорів "нормандської четвірки" в Берліні погодився", - заявив Пєсков.
За його словами, глава російської держави "говорив про необхідність використовувати нинішнє головування Німеччини в ОБСЄ для того, щоб активізувати опрацювання цього питання".
Користувачі мережі відразу ж відреагували на слова Пєскова.

Фідель: Ось що Берлін животворящий робить.
Віталій Михайленко: Ватобіль тут. Але не переживайте, ніхто не збирається виконувати - Путін і з Сирії війська вивів вже давно) і в Криму їх там не було, йому брехати як дихати. Ну і вони там множаться.
Деякі путінці відверто здивовані.

Dmitriy NeoN: "Збройна, поліцейська місія ОБСЄ... Її можна називати як завгодно". Тобто її можна назвати військами НАТО? Так треба розуміти?
Як повідомляв ONLINE.UA, вчора відбулися переговори за участю лідерів "нормандської четвірки" (Петро Порошенко, Володимир Путін, Ангела Меркель, Франсуа Олланд). Пізніше Порошенко розповів, що за підсумками переговорів на саміті "нормандської четвірки" ніяких документів підписано не було, сторони домовилися створити дорожню карту реалізації Мінських угод по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?