Кремль після проведення мобілізації спробує захопити Харків та Одесу
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль після проведення мобілізації спробує захопити Харків та Одесу

Кремль після проведення мобілізації спробує захопити Харків та Одесу
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін планує після завершення проведення часткової мобілізації на території РФ поновити наступ окупаційної армії у напрямку Харкова та Одеси. 

Джерело:   Bloomberg

Кремль не відмовився від планів щодо подальшого захоплення України

Видання зазначає, що шанси кремлівської армії підійти до Харкова або Одеси, не говорячи вже про захоплення цих великих міст, стають дедалі все більш примарними.

Деякі співрозмовники видання, близькі до представників адміністрації Кремля, заявляють, що згодом кремлівська армія зможе повернути собі ініціативу у війні проти України і просунутись далі.

Є загроза спроб захоплення кремлівською армією Харкова та Одеси, однак наразі вона дуже примарна.

За словами співрозмовників, у разі такої подальшої анексії Україна втратить більшу частину східних та південних територій.

Хоча це здається неправдоподібним, враховуючи нещодавні успіхи Києва на полі бою, російські чиновники впевнені, що їхні сили зможуть завести Україну в глухий кут і домогтися якогось врегулювання, яке підтвердить хоча б частину їхніх досягнень.

Малоймовірно, що 300 тисяч мобілізованих солдатів, погано навчених та мотивованих, зможуть переламати ситуацію на полі бою.

Військові аналітики кажуть, що їх, найімовірніше, вистачить лише на те, щоби ще більше сповільнити просування України.

Київ зажадав від своїх союзників більше зброї, включаючи танки, ракети більшої дальності і бойові літаки, але США і Європа досі виявляли обережність у розширенні спектра озброєнь, що поставляються.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?