Кремль планує створити нові сили для війни проти України восени та взимку
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль планує створити нові сили для війни проти України восени та взимку

Кремль планує створити нові сили для війни проти України восени та взимку
Джерело:  online.ua

Аналітики з Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін вочевидь має намір створити нові військові підрозділи для продовження війни проти України протягом осені цього року та взимку.

Джерело:  ISW

Кремль готує резерви для продовження війни проти України 

Аналітики наголошують, що заяви Путіна про намір ліквідувати "антиросійський анклав" в Україні свідчить про наміри за будь-яку ціну продовжувати збройну агресію та терор мирного населення.

Заява Путіна про "антиросійську" риторику, яка повинна бути переможена у військовому відношенні, щоб захистити Росію, підтверджує його максималістські наміри щодо України і, ймовірно, спрямована на те, щоб створити інформаційні умови для призову до подальших зусиль Росії і створення сил восени і взимку цього року, - підкреслюють в ISW.

Зі свого боку австрійський військовий аналітик Том Купер у коментарі виданню "РБК-Україна" зазначив, що українські військові мають знищити кремлівську армію в Україні для звільнення окупованих територій.

Зокрема, за його словами, якщо ЗСУ вдасться ліквідувати угруповання кремлівської армії на території Херсонської області та на Запоріжжі, анексований Крим просто капітулює.

Росіяни будуть знищені. Щоб змусити росіян піти з якоїсь території, ви повинні їх знищити. Секретом вашого успіху на Київщині та Чернігівщині - знищення їхніх наземних сил, їхньої логістики... Єдиний шлях перемогти росіян - знищити їх. Це не весело, але єдиний спосіб виграти війну - вбивати людей, - наголосив Купер.

Представники Головного управління розвідки Міноборони України зазначили, що офіцери та військові-контрактники одного з підрозділів кремлівської армії мають намір скласти зброю.

Один з військовослужбовців армії РФ в приватній розмові повідомив, що піхота 15 числа, офіцери і контрактники, збираються йти складати зброю і мають намір відмовлятися воювати.

За його словами, якщо це явище буде масовим, то навіть ніякого покарання їм не буде.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?