Кремль поставив керувати окупантами генерала з досвідом у Сирії
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль поставив керувати окупантами генерала з досвідом у Сирії

Кремль поставив керувати окупантами генерала з досвідом у Сирії
Джерело:  online.ua

Росія тепер реорганізувала командування своїми військами в Україні і поставила командувати військами генерала Олександра Дворнікова, який має великий досвід роботи в Сирії. Це підтвердив ЗМІ неназваний західний чиновник.

Джерело: ВВС

 Росія поставила командувати нового генерала

Була дійсно погана координація між різними командуваннями, – сказав чиновник, оскільки російські війська ніколи не навчалися працювати таким чином.

Операціями, спрямованими на кращу координацію, зараз керує командувач Південного військового округу – це, як повідомляється, генерал Олександр Дворніков.

Цей командир має великий досвід російських операцій у Сирії. Тож ми очікуємо покращення загального командування та управління, – сказав чиновник.

Західні чиновники заявили, що бачать поетапне відправлення нових сил на Донбас, а не зупинку, щоб дозволити силам належним чином перегрупуватися.

Вважається, що Росія має трохи менше 100 батальйонних тактичних груп, доступних для операцій.

Це була б «значна» російська сила, але чиновник сказав, що російська тактика означала, що навіть з кількісною перевагою їх стримувала менша кількість українських підрозділів, які діяли набагато розумніше.

Якщо Росія не зможе змінити свою тактику і не буде набагато ефективнішою у використанні всіх інструментів на свою користь, якщо їй це не вдасться зробити, тоді дуже важко побачити, як вони досягнуть успіху навіть у цих обмежених цілях і, звичайно, не в тому темпі, на який, на мою думку, вони сподівалися, - сказав чиновник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?