Кремль повідомив Зеленському неочікувану новину
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль повідомив Зеленському неочікувану новину

Кремль повідомив Зеленському неочікувану новину
Джерело:  online.ua

Помічник очільника Кремля Юрій Ушаков заявив, що особиста зустріч президентів Росії Володимира Путіна і України Володимира Зеленського на полях "нормандського саміту" в Парижі, швидше за все, відбудеться. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Я думаю, що до цього справа рухається, щоб провести окрему зустріч. Вони ж будуть в одному приміщенні, природно, що вони переговорять один з одним... Я сьогодні дзвонив своєму французькому колезі. Зараз вони доповідають своєму керівництву часові параметри, але ясно, що буде з трьох основних елементів (програма саміту): на початку переговори, потім робочий обід і потім пресконференція", - заявив помічник Путіна.

За словами Ушакова, програма наразі узгоджується. Він також додав, що поки не узгоджено, чи буде підсумкова пресконференція всіх чотирьох лідерів - України, Росії, Франції та Німеччини.

Відомо, що на данний момент узгоджується програма і щодо двостороннього порядку денному лідерів.

Відповідаючи на питання, чи планується за підсумками саміту підписання або прийняття будь-якого документа, Ушаков сказав:

"Радники опрацювали документ, загалом в основних рисах він готовий... Але не виключено, що лідери якісь нові моменти захочуть врахувати, і щось буде змінюватися, можуть бути і усні якісь домовленості".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський заявив, що готовий до двосторонніх переговорів з президентам РФ Володимиром Путіним в рамках "нормандської зустрічі", яка відбудеться 9 грудня в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?