Кремль спіймали на примусі Обами до "любові"
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль спіймали на примусі Обами до "любові"

Кремль спіймали на примусі Обами до "любові"
Джерело:  Крим.Реалії

Російський політолог Лілія Шевцова вважає, що Росія в останні місяці президентства Барака Обами в США використовує тактику "примусу до любові", яка досі була досить ефективною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Шевцової "Голосу Америки", яке розмістило видання "Крим.Реалії".
"Це кремлівська тактика "примусу до любові", яка до цих пір була досить успішною", - сказала Шевцова.
На питання, як це впливає на відносини Вашингтона і Москви, вона відповіла: "Як говорить останній випадок можливої ​​російської хакерської атаки на сервери Демпартії (як казав сам Обама, до цього було чимало російських хакерських атак на сервери американських державних установ), Вашингтон намагається знайти найм'якші фрази щодо Москви".
Політолог зазначила, що Обама не хоче перед відходом з поста псувати свій імідж "президента миру", тому обмінюється люб'язностями з Путіним.
"Не дивлячись на посилення військових дій на Донбасі. Словом, Обама не хоче перекреслити свій імідж "Президента Миру ", який надає йому Нобелівська премія. Він не хоче стати лідером, який залишає після себе відкриті конфлікти. Він, не маючи можливості їх вирішити, хоче їх завуалювати, затушувати, покрити плівкою сьогохвилинних погоджень", - підкреслила Шевцова.
Нагадаємо, чинний президент США Барак Обама вважає, що у кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа немає достатніх навичок для того, щоб бути главою США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?