Кремль викрили у серйозній військовій дурниці: з'явився яскравий приклад
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль викрили у серйозній військовій дурниці: з'явився яскравий приклад

Кремль викрили у серйозній військовій дурниці: з'явився яскравий приклад
Джерело:  online.ua

Росія зробила велику військову дурість, відправивши до берегів Сирії крейсер "Петро Великий" і  авіаносець "Адмірал Кузнєцов", і, якби не втрачені літаки, Кремль міг би отримати вигоду у вигляді піару.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA повідомив російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер.
"Основна мета — піар. Ніякого військового сенсу в їх присутності там не було", - запевнив експерт, коментуючи присутність російських кораблів біля берегів Сирії.
За словами військового аналітика, подібні кораблі створювалися для зовсім інших завдань.


Читайте також: Росія може почати велику війну цього року: названа небезпечна для України дата

"Тим кораблям там робити нічого. Крейсер "Петро Великий" був побудований, щоб здійснювати самогубні рейди на випадок ядерної війни, перехоплювати і знищувати американські військові конвої. Після чого він повинен був загинути. Авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов" не призначений для далеких походів. Його місце було в Баренцевому морі", - підкреслив Фельгенгауер.


Експерт запевнив, що наносити удари по наземних цілях авіаносець не міг.


"Втратили два літака здуру, а хотіли попіаритися, що ми як американці. Але літаки з "Кузнєцова" не могли підніматися з серйозними бомбовими навантаженнями. Тому повинні були сідати на базі "Хмеймим", завантажуватися, і далі кого-то трохи бомбити. Нісенітниця", — упевнений він.


За словами аналітика, "крейсери там не потрібні були, вони пішли для піару, тільки ніхто не розраховував, що там втратять два літака".


Більше  читайте на ONLINE.UA: Росія повним ходом готується до війни, вже відома ключова дата - військовий експерт із РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?