Кремль втрачає управління Росією, а Москві загрожують погроми: у РФ зробили похмурий прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль втрачає управління Росією, а Москві загрожують погроми: у РФ зробили похмурий прогноз

Кремль втрачає управління Росією, а Москві загрожують погроми: у РФ зробили похмурий прогноз
Джерело:  online.ua

У Росії розквітає націоналізм, тому незабаром в Москві почнуться реальні погроми, чому не зможе протистояти Кремль, вважає російський політолог і історик Олександр Ситін.
Таку думку Ситін висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Думаю, що в Росії вже випущений джин із пляшки. Суть цього процесу ще не відчули, але націоналізм в РФ - це не патріотична консолідація навколо пам'яті про ВВВ і "жахів", що нібито "творяться ЗСУ" на Донбасі. Це все відходить на другий план, як і ідеї "русского міра". Націоналізм в РФ - це конфлікт всередині країни», - сказав Ситін.
«Головною ареною таких зіткнень може стати сама Москва, частково це вже відбувається. Надії на те, що Нацгвардія (створена Володимиром Путіним у 2016 році, - ONLINE.UA) утримає ситуацію під контролем - сумнівні», - продовжив політолог.

Читайте також: Пу тін всіх дратуватиме і погрожуватиме військами не тільки Україні - російський політолог
При цьому, за його словами, «російський націоналізм - це завжди погром».
«Відповідь не змусить себе чекати, в Москві велика кількість мусульман, які етнічно консолідовані: таджики, киргизи, інші етноси. На сьогодні вже очевидно, що Кремль поступово втрачає керованість країною, зв'язок між кермом і колесами все більше і більше розвалюється», - сказав російський політолог.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Націоналісти влаштують погроми в Москві, і Нацгвардія Путіна не допоможе - російський політолог

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?