Кремль заявляє про "зближення" позицій з Україною щодо нейтрального статусу
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль заявляє про "зближення" позицій з Україною щодо нейтрального статусу

Кремль заявляє про "зближення" позицій з Україною щодо нейтрального статусу
Джерело:  online.ua

18 березня очільник російської делегації Володимир Мединський почав стверджувати, що під час останніх переговорів офіційним Москві та Києву "вдалося зблизити позиції щодо нейтрального статусу України".

Джерело: Мединський у коментарі російським пропагандистам

РФ каже про "зближення" позицій з Україною щодо нейтрального статусу

Тема нейтрального статусу та невступу України до НАТО є одним із ключових пунктів переговорів. Це той пункт, яким сторони максимально зблизили свої позиції. Далі починаються нюанси, пов'язані з тим, які гарантії безпеки отримує Україна додатково до тих, що є у разі відмови від вступу в блок НАТО, - заявив Володимир Мединський.

За словами представника офіційної Москви, наразі з питань демілітаризаціїсторони перебувають "50 на 50", а щодо денацифікації "ситуація є досить дивною, тому що українські колеги вважають, що в Україні немає жодних нацистських утворень".

Володимир Мединський також почав цинічно брехати, що питання з "нацифікацією" в Україні непокоїть увесь світ. Останній почав бідкатися, що Кремль дуже бентежить робота дозволених "нацистських військових формувань, їхня символіка та ідеологія".

Нагадаємо, нещодавно Михайло Подоляк повідомив, що узгодження спірних моментів на переговорах з Росією з метою підписання мирної угоди може тривати від декількох днів до півтора тижнів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?