Кремлівська неділя: українців заспокоїли щодо виборів в Болгарії та Молдові
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремлівська неділя: українців заспокоїли щодо виборів в Болгарії та Молдові

Кремлівська неділя: українців заспокоїли щодо виборів в Болгарії та Молдові
Джерело:  online.ua

Українців заспокоїли щодо  президентських виборів в Болгарії  та Молдові, на яких перемогли проросійські кандидати.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, на виборах президента Молдови переміг  Ігор Додон, який запам'ятався українцям заявами про те, що Крим фактично належить Росії. Новообраним президентом Болгарії став соціаліст Румен Радев.
Журналіст Віталій Портников назвав результати виборів в Молдові та Болгарії "Кремлівською неділею".
"Два Додона - в Молдові та Болгарії. Кремлівська неділя", - написав він у Facebook.
Політичний експерт Євген Магда нагадав, що Молдова і Болгарія є парламентськими республіками.
"Перш ніж рвати по тілу волосся з приводу результатів виборів президентів Болгарії і Молдови, згадайте, що вони обидві парламентські республіки".
Відомий блогер Ярослав Матюшин додав, що ні Молдова, ні Болгарія не є стратегічними партнерами України.
"Слухайте, ну скільки можна весело стрибати по граблях і палити нерви собі і оточуючим? Аааа, в Молдові перемагає проросійський кандидат, оооооо, в Болгарії росіяни взяли вгору. Та ну і йух з ним. Хто з них наш стратегічний або хоча б тактичний партнер? Що значить "проросійський"? Це той, який під час передвиборних обіцялок тра*ул ло*ів прямо в мозок? Згадайте Ціпраса. Понти, день охи, радість козломордих з приводу референдуму і покаянна голова з проханням розтягнути кредити на довше. з ЄС ніхто не пішов і виплачувати кредити ніхто не відмовився".
Як повідомляв ONLINE.UA,  лідер Партії соціалістів Ігор Додон повідомив про свою перемогу на прямих виборах президента Молдови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?