Кремлівські військові завдали масованих ракетних ударів по Запоріжжю та Дніпропетровщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремлівські військові завдали масованих ракетних ударів по Запоріжжю та Дніпропетровщині

Кремлівські військові завдали масованих ракетних ударів по Запоріжжю та Дніпропетровщині
Джерело:  online.ua

Керівник Запорізької ОВА Олександр Старух зазначив, що вранці, 14 жовтня, кремлівська армія завдала масованого ракетного удару по Запоріжжю.

Джерело: інформація від керівників ОВА

Наслідки ракетної атаки окупантів по Запоріжжю

Старух повідомив, що у місті було зафіксовано 3 влучання ворожих ракет С-300. Постраждали об'єкти інфраструктури. На місці влучань спалахнули пожежі.

За попередньою інформацією, постраждалих немає. Сьогодні можливі ракетні атаки, попередив Старух.

Обстріли окупантів на Дніпропетровщині 

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що кремлівська армія протягом ночі обстрілювала громади регіону, застосовуючи дрони-камікадзе, "Гради" та важку артилерію.

Бійці оперативного командування "Схід" вночі збили чотири дрони-камікадзе у над Дніпровським та Нікопольським районами.

Проте ворог обстріляв Межівську громаду, внаслідок чого пошкоджені промислове підприємство та оселі людей. Поранення отримав 51-річний чоловік, він у лікарні.

Нікопольський район російські окупаційні війська, крім важкої зброї, атакували ще й дронами. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

У Мирівській, Червоногригорівській та Першотравненській громадах пошкоджені приватні будинки, водогін та лінія електропередач.

Що відомо про наслідки ворожих обстрілів на Сумщині 

Керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький зазначив, що кремлівська армія протягом 13 жовтня обстрілювала прикордонні громади регіону.

По Білопільській громаді майже об 11 ранку – 3 міни. Після 11 – ще 18 мін, вже по іншій частині громади.

По околицях Ворожби ближче до опівдня росіяни запустили 7 мін.

О 14 годині від росіян прилетіла 120-мм міна по Зноб-Новгородській громаді.

Великописарівська громада: близько 17 години водій вантажівки під час маневрування наїхав заднім колесом на міну. Вона вибухнула. Пошкоджений причеп автомобіля.

Також із 7 до 9 ранку було два обстріли: 15 мін і 15 артснарядів прилетіло з території РФ по різних частинах Миропільської громади.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?