Кремлівський пропагандист Соловйов осоромився фейком про двійника Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремлівський пропагандист Соловйов осоромився фейком про двійника Зеленського

Кремлівський пропагандист Соловйов осоромився фейком про двійника Зеленського
Джерело:  online.ua

Скандальний кремлівський пропагандист Володимир Соловйов в черговий раз зганьбився через поширення безглуздого фейку про нібито наявність двійника в президента України Володимира Зеленського.

Джерело: Telegram-канал кремлівського топ-пропагандиста

Соловйов зганьбився поширенням фейка про двійника Зеленського 

Двійник, у нього двійник! Ахахаха, Господи, я навіть не повірив спочатку! Навіть поліз перевіряти на офіційний ютуб-канал українського уряду. Двійник катається із Зеленським постійно, а іноді й замість нього. Ось вам і відповідь, як так вийшло, що Зеленський "героїчно їздив у Бахмут і Херсон, - брехливо почав заявляти пропагандист.

Він також цинічно звинуватив українські та західні медіа у поширенні брехні та оприлюднив нібито скріншоти із доказами наявності двійника в Зеленського.

За версією недолугого пропагандиста, "двійник" навіть не ховається і перебуває із президентом на всіх публічних заходах, зокрема й під час зустрічі з Байденом.

Фото - скріншот

Втім, роспропаганда вкотре осоромилася своїми ж фейками. За "двійника" Зеленського видали його охоронця Максима Донця. Він супроводжує президента скрізь і вже встиг стати народним крашем. Втім, у Донця та Зеленського нема жодних спільних рис.

Пропагандисти з легкістю вигадують подібні фейки, тому що, дивлячись на путінських дублерів, вже самі не можуть впізнати справжнього і довести його існування.

Щодо вигадки про "двійника" Зеленського, то фейк розрахований на внутрішню аудиторію РФ з метою дискредитації керівництва України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?