Кремлівський журналіст здивував сміливою фотожабою на Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремлівський журналіст здивував сміливою фотожабою на Путіна

Кремлівський журналіст здивував сміливою фотожабою на Путіна
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Дмитро Смірнов, який є членом кремлівського пула і супроводжує президента РФ під час поїздок, прямих ліній і тому подібного, вирішив протролити опозиціонера Олексія Навального і опублікував досить сміливу фотожабу з російським президентом Володимиром Путіним і прем'єром Дмитром Мєдвєдєвим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на twitter журналіста.


У підпису до цієї фотожаби Смірнов написав: "У Кремлі відреагували на бороду Навального", натякаючи на бороду, яку відростив один з головних критиків діючої у Росії влади.




Тим часом, сам Навальний напередодні виступив у ефірі радіо "Эхо Москви" і висловив свою думку щодо питань, які виникали відносно проведення виборів у Росії.


Крім того, він опублікував і фото, зроблені під час ефіру.



Варто зазначити, що публікація фотожаб - дуже незвичайний крок співробітника ЗМІ, повністю відданого Кремлю: раніше Смірнов публікував лише фотожаби на "ворогів" Росії: Петра Порошенка, Барака Обаму, Реджепа Ердогана.


Як повідомляв ONLINE.UA, російські користувачі соцмереж активно обговорювали божевільну підготовку до Великодня, яка ведеться у Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?