Кремлю натякнули: гучний компромат на Путіна може вийти в неділю
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремлю натякнули: гучний компромат на Путіна може вийти в неділю

Кремлю натякнули: гучний компромат на Путіна може вийти в неділю
Джерело:  online.ua

Прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова попередили, що 3 квітня його чекає довгий робочий день, можливо, у зв'язку з виходом гучного компромату на Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter головного редактора Міжнародного Центру з дослідження корупції та організованої злочинності (OCCRP) Дрю Саллівана.


"Пан Пєсков, завтра ви будете працювати допізна. Врахуйте це в своїх планах, будь ласка. 9 вечора по Москві. @navalny", - написав Drew Sullivan, зазначивши в своєму твіті аккаунт російського опозиціонера Олексія Навального.


"У Пєскова завтра буде інфаркт. Все-таки педофілія?", - прокоментував цю новину український журналіст Михайло Голуб.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  проти Володимира Путіна є серйозні звинувачення в педофілії. Автором звинувачень у надмірній любові глави Росії до маленьких дітей виступив офіцер Федеральної служби безпеки Росії Олександр Литвиненко, який помер від отруєння полонієм в 2006 році. У вбивстві Литвиненка звинувачують спецслужби Росії.


Також, раніше на сайті OCCRP публікувалися дані розслідування під назвою "Росія: бізнесмен керує будинками наближених осіб", де була  оприлюднена інформація, яка компрометує Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?