"Крим – не мій, Путін – терорист": Санкт-Петербург охопили протести на підтримку України
Категорія
Світ
Дата публікації

"Крим – не мій, Путін – терорист": Санкт-Петербург охопили протести на підтримку України

"Крим – не мій, Путін – терорист":  Санкт-Петербург охопили протести на підтримку України
Джерело:  online.ua

1 березня e Санкт-Петербурзі на Невському проспекті пройшли поодинокі пікети, учасники яких вирішили підтримати територіальну цілісність України. Активісти з РФ не могли залишитися осторонь акцій, що відбулися у низці країн в п'яту річницю незаконної анексії Криму.

Учасники пікетів продовжили участь у всесвітньому флешмобі "Крим – це Україна!", передає ONLINE.UA з посиланням на активісту Ольгу Смирнову.

Люди принесли з собою плакати з написами "Крим – не мій! Крим – це Україна" і "Путін – міжнародний терорист". Окрім того, активісти також засудили війну на Донбасі.

"Ми продовжили участь у всесвітньому флешмобі "Крим – це Україна!", Який триватиме до 16 березня, висловивши таким чином своє ставлення до окупації територій України, але цим не обмежилися: частина плакатів була присвячена антивоєнної темі", – написала Смирнова.

На щастя, цього разу обійшлося без пригод та затримань. Єдиний інцидент – напад неадекватного перехожого, який спробував вирвати прапор України з рук учасника акції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 10 лютого по всій Росії пройшли масштабні акції протесту під назвою "Марш материнського гніву". Сотні росіян вийшли на вулиці своїх міст, виступаючи проти путінської влади і політичних репресій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?