Крим не наш: Винник потрапив в черговий гучний скандал
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Крим не наш: Винник потрапив в черговий гучний скандал

Крим не наш: Винник потрапив в черговий гучний скандал
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Олег Винник знову опинився в епіцентрі гучного скандала. На цей раз він ошелешив українців відповіддю на питання "чий Крим". Артист вважає, що Крим ніхто не забирав у України, але тим не менше на сьогоднішній день він "не наш". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на СТБ.

"Я не буду нічого ділити і говорити, чий Крим. Мені здається, що сьогодні про це говорити вже не потрібно, це нічого не дає - коли ти кричиш, "наш Крим", а він не наш на сьогоднішній день ... є факт. І ми будемо все кричати, що наш? Чому, ми нічого не вирішуємо", - заявив співак.

Продовжуючи відповідати на питання журналістки про те, чий Крим, Винник заявив, що за Крим не загинув жоден солдат. До того ж він вважає, що півострів ніхто не забирав у України. Торкнувся артист і питання війни на Донбасі. Він назвав її "незрозумілою".

"І якщо бути конкретно відвертим, то за Крим не помер жоден солдат, не загинув. Що дорого: Крим або Донбас? Або Україна? Чому ми ділимо, чому ми ставимо акценти на якісь речі. Я не вважаю, що Крим ... забрали і він найдорожче іншого: життів, доль наших людей, українців, співвітчизників. Десятки тисяч людей загинули в цій незрозумілій війні, яка називається АТО. І в кінці кінців, цьому кінця поки що немає", - підсумував співак.

Слід зазначити, що Винник зробив скандальну заяву про Крим і Донбас після того, як взяв участь в флешмобі "Всеммир", організованому російськими співаками. Деякі з учасників флешмобу виступали в окупованому Криму і підтримували політику Путіна по Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Винника внесли в базу "Миротворця" після участі в проекті з російськими зірками під назвою "Всеммир".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?