Крім "офісу Медведчука" в Києві атакували російський банк: з'явилися нові фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Крім "офісу Медведчука" в Києві атакували російський банк: з'явилися нові фото і відео

Крім "офісу Медведчука" в Києві атакували російський банк: з'явилися нові фото і відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео  пожежі, яку влаштували учасники протесту на вулиці Великій Васильківській в центрі Києва в будівлі, де нібито знаходиться офіс українського політика Віктора Медведчука.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Петра Андрюшечко.


Відзначимо, що в третю річницю Майдану протестувальники зібралися на Майдані Незалежності в Києві. Командир батальйону ОУН Микола Коханівський закликав палити шини, після чого повів протестуючих на "мирну ходу" до офісу Медведчука, де почав закликати бити вікна, палити стільці і ламати ролети. Примітно, що пізніше в ЗМІ з'явилася інформація, що насправді в розгромленому будівлі знаходився салон краси.


У мережі з'явилося відео погромів:



Після протестуючі висунулися до будівлі "Ощадбанку Росії" на площі Льва Толстого, блокували будівлю і почали бити вікна, скандуючи "Ні - російським банкам!", після чого почали рух назад до Майдану Незалежності. У мережі з'явилися фото розбитого будівлі банку.


За інформацією  УНН, правоохоронці намагалися запобігти погромам будівлі банку, в результаті чого було затримано кілька осіб. "Затримано троє або четверо осіб", - повідомили учасники.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  активісти принесли до Генпрокуратури пам'ятник з "людьми, які поховали справу Майдану".










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?