Кримнаш і "Новоросія": навколо втікача в Україну екс-депутата Думи розгорається скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Кримнаш і "Новоросія": навколо втікача в Україну екс-депутата Думи розгорається скандал

Кримнаш і "Новоросія": навколо втікача в Україну екс-депутата Думи розгорається скандал
Джерело:  online.ua

У соцмережах шквал обурення через пости, що спливли, російського політика Дениса Вороненкова, який отримав громадянство України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Читайте також: Е кс-депутат Думи, який утік в Україну, розповів несподіване про сірого кардинала Путіна
У мережі згадали старі записи Вороненкова, в яких він радів через "приєднання" Криму до Росії, появу "Новоросії" та стверджував, що українці, які порозумнішали, стають росіянами. Користувачів мережі розлютило таке минуле новоспеченого українця.
Так український журналіст і блогер Антон Комаров написав: "А порушити справу за це не можна?".
Вікторія Устименко: "Мдя ... не пройшло і двох років, як швидко поміняв свою думку".



Юрій Шередеко: "Своя думка цього комуняки завжди коливається в такт з лінією партії, політичного моменту і особистої вигоди".
Дмитро Гейко: "Кажуть його аккаунт зламаний. А паспорт він отримав за законом, так як його батько жив в Україні. Показання на Януческу дав, інформацію про ФСБ. Чи не найнепотрібніший кадр".
Київський блогер Антон Ходза: "У нас як треба комусь не дати громадянство, або посадити, або щось забрати, завжди можливості знаходяться. Тому аргумент про те, що з комуністом Вороненковим не було альтернативи - is invalid".
Андрій Винниченко: "Не дати перебувати. Але не дати і не продати це має дещо інше значення. Очевидно комуніст сам запропонував щось вигідне, сам дав щось цінне замість".



Як повідомляв ONLINE.UA, Денис Вороненков отримав громадянство України завдяки наявності українських родичів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?