Кримська "няша" домоглася блокування проукраїнського ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримська "няша" домоглася блокування проукраїнського ЗМІ

Кримська "няша" домоглася блокування проукраїнського ЗМІ
Джерело:  online.ua

Так звана прокурорша-"няша" окупованого Росією Криму Наталія Поклонська  повідомила про блокування в РФ сайту проекту "Крим. Реалії", що є філією українського підрозділу "Радіо Свобода".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"За матеріалами, зібраними прокуратурою Криму, Роскомнадзор проводить процедури по блокуванню доступу до даного проекту", - заявила вона.

Раніше прокуратура Криму запідозрила "Крим. Реалії" в "екстремістської діяльності".

Поклонська заявила тоді, що публікації проекту "містять в собі виправдання диверсій, екстремізм і нескінченну дискредитацію органів влади в Криму, розпалювання міжнаціональної ворожнечі".

У квітні зібрані матеріали передали в Генеральну прокуратуру РФ.

19 квітня було порушено кримінальну справу стосовно журналіста "Крим. Реалії" Миколи Семени за підозрою в "екстремістської діяльності". Як стверджує окупаційна влада, підготовлені ним матеріали містили заклики до порушення територіальної цілісності РФ.

Для журналіста обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Як відомо, проект "Крим. Реалії" розпочала свою діяльність після анексії Криму Росією в березні 2014 роки як альтернатива ЗМІ, які висвітлюють російську позицію щодо Криму.

Нагадаємо,  в мережі з'явилося відео, як "прокурор" Поклонська йде в ході "Безсмертного полку" в Сімферополі з іконою Миколи II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?