Кримська "няша" насмішила мережу відео про Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

Кримська "няша" насмішила мережу відео про Савченко

Кримська "няша" насмішила мережу відео про Савченко
Джерело:  online.ua

Депутат Держдуми Росії, колишній керівник окупаційної «прокуратури» Криму Наталія Поклонська

, яку в мережі прозвали «кримською няшею», запевнила, що при зустрічі обов'язково привітається з українськими депутатами «як вихована людина».


Про це вона заявила в ефірі одного з російських пропагандистських каналів, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter кремлівського пропагандиста Дмитра Смирнова.


"Якщо в ПАРЄ ви зустрінетеся з Савченко, привітаєтеся з нею? Поклонська: А чого мені не вітатися? Я нормальна вихована людина", - написав він.



При цьому ні Поклонська, ні Смирнов не коментували той факт, що поява "вихованої" екс-прокурорші в ПАРЄ вкрай малоймовірна, оскільки вона є фігурантом персональних санкцій Євросоюзу і США.



Тим часом у соцмережах посміялися над можливою зустріччю Поклонської і Савченко.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент РФ Володимир Путін звільнив Наталію Поклонську з посади керівника "прокуратури" окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?