Кримська "няша" похвалилася обманом детектора брехні: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Кримська "няша" похвалилася обманом детектора брехні: в мережі сміються

Кримська "няша" похвалилася обманом детектора брехні: в мережі сміються
Джерело:  RT

Депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська, яку під час її перебування "прокурором" окупованого Криму прозвали "кримською няшею", розсмішила мережу, розповівши, як одного разу обдурила детектор брехні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RT.
В інтерв'ю російському виданню Поклонська заявила, що перевірка чиновників на поліграфі можлива, але результатам досліджень не виявляється повноцінної довіри. На підтвердження своїх слів вона розповіла, як одного разу їй вдалося обдурити поліграф.
"Моя рідна сестра - поліграфолог. І одного разу я запитала її, мовляв, "Лєн, давай-но на мені випробуємо, як це працює". У мене сестра питала, умовно кажучи: "Зараз 3 лютого 2016 року. Чи не так?", я відповідаю: "Так". "Зараз за вікном сонячно, так?" - "Так". Потім вона мені показує результат і каже: "Ти ж обдурила поліграф! Зараз 2017-й рік, а не 2016 й". Я просто не звернула уваги на цей момент. Так само і людина, яку досліджуватимуть на поліграфі, зможе його обдурити, вірячи в свою правоту", - сказала Поклонська.

Читайте також: Кр имська "няша" знову крупно зганьбилася своєї неписьменністю
Користувачів мережі розповідь "кримської няши" розсмішила.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Наталії Поклонській в провладній партії "Єдина Росія" настійно порадили на найближчий час утриматися від будь-медійної активності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?