Кримська «няша» так і не зрозуміла, чому з неї сміються: з'явилися нові фото і жарти
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримська «няша» так і не зрозуміла, чому з неї сміються: з'явилися нові фото і жарти

Кримська «няша» так і не зрозуміла, чому з неї сміються: з'явилися нові фото і жарти

Так звана прокурорша окупованого Росією Криму Наталія Поклонська, яка на акцію "Безсмертного полку" принесла ікону Миколи II, досі не зрозуміла, чому з неї сміються, і виклала нові фото своєї участі в марші.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«Ще кілька фотографій від 9 травня 2016 року...», - написала Поклонська.
Нагадаємо, що на акцію «Безсмертний полк» люди виходять з портретами своїх родичів-учасників Другої світової війни, і тому вчинок кримської «прокурорші», яка взяла участь в марші з іконою царя, убитого більшовиками, викликала нерозуміння в соцмережах.
Так відомий російський блогер і письменник Аркадій Бабченко в своєму Facebook написав: «Взагалі, звичайно, часом навіть стає цікаво, що у них в голові".



"Скласти присягу Україні, за першої ж можливості тут же її зрадити і переприсягтися іншій країні, а потім співати пісні про офіцерську честь у прокурорських кашкетах. Ну, якщо ти так Україну-то ненавиділа - навіщо присягала-то, дівчинка? Або йти з портретом Миколи на святкуванні дня Перемоги тієї країни, яка цього Миколу і розстріляла", - додав він.


За словами Бабченка, "як точно зауважив хтось в стрічці - ненавидіти "Пуссі Райот" за танці в ХХС (храмі Христа-Спасителя в Москві - Ред.) і любити Сталіна, який цей ХХС підірвав. Ось, чисто з дослідницької точки зору, це все ж цікавий феномен. Хоча, взагалі, ні. Плювати, що там в голові у йо**нутих".



Цей пост Бабченка активно прокоментували інші користувачі Facebook.


Так

Tetyana Yarotska

написала: «Дура вона ще та. В Україні няша каталася, як сир у маслі (з її посадою). Їздила б по Парижу і Лондону. А так дура сидить під санкціями і під такими звинуваченнями, що доживати вона буде в тюрмі свій вік, швидше за все. Їй жоден банк не відкриє рахунок. Зарплату їй возять літаком, напевно. Ну і що це за життя? По суті, вона вже доживає свій вік в ув'язненні".



Juriy Wondrous

"У порнозірки подасться. Досвід є".


Дмитро Головін

"От би в Інституті Мозку її мозок (або чо там замість нього) досліджувати! Але там все специ по ленінській спадщині...))".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

сама Наталя Поклонська дала безглузде пояснення своєму конфузу

.







Фото: Facebook  Натальи Поклонской

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?