Кримська "няша" видала дивну пропозицію українським політикам
Категорія
Події
Дата публікації

Кримська "няша" видала дивну пропозицію українським політикам

Кримська "няша" видала дивну пропозицію українським політикам
Джерело:  РІА Новини

Екс-"прокурор" окупованого Криму, депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська запропонувала українським політикам приїхати на анексований Росією півострів з ознайомчим візитом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
«Українські політики, законослухняні, доброзичливі, які поважають думку і вибір кримчан, звичайно, можуть приїхати з ознайомчою поїздкою. Подивитися, поспілкуватися з місцевими властями, налагодити дипломатичні відносини», - сказала Поклонська в інтерв'ю російському виданню.

Читайте також: Кр имська няша насмішила мережу російським шансоном: опубліковано відео
Вона також заявила, що «злочинцям, які тільки прикриваються «корочкою» політика, треба захоплюватися не пам'ятками і красою півострова, а камерою слідчого ізолятора».
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося пародійне відео на недавнє виконання екс-"прокурором" окупованого Криму Наталією Поклонською популярної пісні "Мурка" в ефірі передачі "Прожекторперісхілтон" на росТБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?