Кримська "няша" заборонила Меджліс
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримська "няша" заборонила Меджліс

Кримська "няша" заборонила Меджліс
Джерело:  ТАРС

"Прокурор" окупованого Росією Криму  Наталія Поклонська, яка загрожувала кримським татарам депортацією, прийняла рішення про заборону кримськотатарського Меджлісу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


На думку представниці окупаційної "влади" Криму, Меджліс кримських татар порушував федеральне законодавство за статтями про протидію екстремістській діяльності.


"Припиняються права громадського об'єднання. Їм забороняється користуватися всіма державними і муніципальними ЗМІ, вони не можуть проводити різні публічні масові заходи, використовувати банківські вклади і взагалі проводити будь-яку роботу. Вся їх пропаганда буде заборонена", - заявила Поклонська.


Рішення направили в міністерство юстиції Росії для включення в загальний перелік громадських і релігійних об'єднань, діяльність яких припинена на території РФ, і воно буде діяти до винесення рішення суду по справі про визнання Меджлісу екстремістською організацією


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  позов про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу як екстремістської організації подала Наталія Поклонська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?