Кримська прокурор-"няша" вразила божевільним поясненням свого конфузу з Миколою ІІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Кримська прокурор-"няша" вразила божевільним поясненням свого конфузу з Миколою ІІ

Кримська прокурор-"няша" вразила божевільним поясненням свого конфузу з Миколою ІІ
Джерело:  online.ua

Так звана прокурорша окупаційної "влади" Криму Наталія Поклонська дала безглузде пояснення своєму  конфузу з іконою Миколи II в "Безсмертному полку".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Поклонский.


Наталя Поклонська заявила, що в акції "Безсмертний полк", учасники якої несуть портрети родичів, які брали участь у Другій Світовій війні, несла ікону Миколи II, оскільки він нібито приходив до солдатів в безвихідних ситуаціях і рятував їх.


"Дуже багато ветеранів мені розповідали, що Пресвята Богородиця і великий государ Микола Олександрович приходили до них у воєнні роки і в страшних безвихідних ситуаціях рятували їм життя", - написала "прокурор" Криму.


"Я пишаюся, що йшла в "Безсмертному полку" і несла Чудотворну ікону Государя нашого Миколи II, який допомагав в роки Великої Вітчизняної війни нашим фронтовикам, нашим героям! Кожен фронтовик, який поклав життя за нашу Батьківщину, щоб ми зараз жили під мирним небом, - це все наші рідні герої, і немає для нас чужих. Всім їм низький уклін! Ми пам'ятаємо, ніколи не забудемо, пишаємося і не підведемо!", - додала Поклонська.


У мережі продовжують сміятися над конфузом кримської "няши", і користувач Twitter Павло Верененніков оприлюднив фотожабу з підписом "Коли дізнався, що можна було приходити з будь-якими фотографіями":



Як повідомляв ONLINE.UA,  Наталю Поклонську за її помилку в акції "Безсмертний полк" висміяли навіть ідеологи "Новоросії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?