Кримські татари за Ердогана: Джемілєв прокоментував переворот в Туреччині
Категорія
Світ
Дата публікації

Кримські татари за Ердогана: Джемілєв прокоментував переворот в Туреччині

Кримські татари за Ердогана: Джемілєв прокоментував переворот в Туреччині
Джерело:  online.ua

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв написав лист на ім'я президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, в якому засудив  спробу військового перевороту в Анкарі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.
"Упевнений, що турецький народ і керівництво країни винесуть злочинцям необхідне покарання і здійснять заходи щодо якнайшвидшої нормалізації ситуації", - так прокоментував Джемілєв спробу державного військового перевороту в Туреччині в ніч на 16 липня.
Мустафа Джемілєв також висловив захоплення турецьким народом, який в ім'я захисту «свободи і держави» вийшов на вулиці і ціною власних життів виступив проти танків і зброї.
Народний депутат підкреслив, що кримські татари завжди будуть підтримувати президента Туреччини.
"Шановний президент, знайте, що молитви кримськотатарського народу, який дуже добре знає, що таке життя в тіні зброї, що таке демократія, свобода, позбавлення батьківщини і окупація, завжди з вами і з турецьким народом", - написав Джемілєв.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Туреччини Реджеп Ердоган допустив, що в країні може відбутися нова спроба державного перевороту, проте запевнив, що влада готова їй протистояти.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?