Кримський прихильник окупантів вирішив емігрувати: в мережі сміються
Категорія
Події
Дата публікації

Кримський прихильник окупантів вирішив емігрувати: в мережі сміються

Кримський прихильник окупантів вирішив емігрувати: в мережі сміються
Джерело:  c-inform.info

Засновник ялтинського зоопарку "Казка" і парку левів "Тайган" Олег Зубков, який раніше вітав анексію Криму Росією, подав документи для отримання громадянства Туреччини.
Про це він заявив в ході прес-конференції в Сімферополі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство Крым Информ.
"Я подаю документи на турецьке громадянство і не приховую цього. Тому що мені треба пересуватися з Туреччини в Європу і закуповувати тварин, - сказав він. - Але мій парк «Тайган» і «Казка» працюватимуть в Криму стільки, скільки дозволить економічна ситуація", - зазначив Зубков.

Читайте також: С уперник Путіна обурив мережу цинізмом щодо Криму: з'явилося відео
Він пояснив, що вів переговори з Туреччиною про відкриття нового зоопарку в районі Стамбула в якості резидента Росії і подавав документи на громадянство Туреччини як громадянин Росії.
Користувачі мережі посміялися над Зубковим. Так RoksolanaToday & Крим написав: "Девушка дозріла". Доля куртизана. Смішний наш Олежка".



F(&)D: "Петушара Зубков не хоче в ГУЛАГівські катівні. Погано йому сиділося в Українському "Тайгані", як сир у маслі жив..."
Антон Іванов: "А він у курсі, що турки не визнають "Намкриш" російським, та ще й головні спонсори ІДІЛа, як розповіли по телевізеру?"

Читайте також: Стало відомо, скільки українців стали громадянами Росії за роки війни
Перрі Качкодзьоб: "А після турецького яке буде?"
Гоша Печерський: "Громадський рух "Леви з Росією" подав документи на перереєстрацію під назвою "Türkiye ile aslanlar".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олег Зубков зізнався, що окупаційна "влада" Росії зробила з Криму концтабір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?