Кріштіану Роналду вп'яте стане батьком - з'явилося красномовне фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кріштіану Роналду вп'яте стане батьком - з'явилося красномовне фото

Кріштіану Роналду вп'яте стане батьком - з'явилося красномовне фото
Джерело:  online.ua

Наречена всесвітньо відомого футболіста Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес народить своєму коханому другу дитину, передає ONLINE.UA з посиланням на португальське видання Correio da Manha.

ЗМІ стверджує, що подруга знаменитого футболіста "Ювентуса" і збірної Португалії знову чекає дитину. Чутки про цікаве становище коханої футболіста з’явилися після знімків, які були зроблені під час матчу відбору на Євро-2020 між Португалією та Сербією.

Кохана футболіста спостерігала за грою з VIP-трибуни стадіону "Да Луж" у Лісабоні разом з матір’ю та сестрою Роналду. Округлий живіт Родрігес може свідчити про її перебування на 3-4 місяці вагітності.

Варто зазначити, що у 25-річної Джорджіни Родрігес вже є дитина від Кріштіану Роналду – в листопаді 2017-го вона народила дівчинку, яку назвали Алана Мартіною. А всього у португальського нападаючого четверо дітей: троє старших – від сурогатних матерів.

Кріштіану Роналду - португальський футболіст, нападник італійського клубу «Ювентус» і збірної Португалії, у складі якої є капітаном, а також рекордсменом за кількістю ігор і забитих голів. 10 липня 2018 року було офіційно оголошено про перехід 33-річного португальця до складу італійського «Ювентуса», з яким уклали 4-річний контракт. Трансферна сума склала 100 мільйонів євро, що стало рекордом для гравців старше 30 років та найдорожчим придбанням в історії італійських клубів.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Facebook має намір зняти документальний серіал про відомого футболіста Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?