Крістен Стюарт підловили за поцілунками з відомою моделлю: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Крістен Стюарт підловили за поцілунками з відомою моделлю: опубліковані фото

Крістен Стюарт підловили за поцілунками з відомою моделлю: опубліковані фото
Джерело:  L!fe #шоу

Американська акторка і зірка саги "Сутінки" Крістен Стюарт

 була помічена під час романтичної прогулянки разом з подругою - "ангелом" Victoria's Secret Стелою Максвелл.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!FE.


Папарацці вдалося зняти дівчат за пристрасними поцілунками в машині.


За інформацією зарубіжних ЗМІ, Крістен і Стелла, яка деякий час тому перебувала у стосунках зі співачкою Майлі Сайрус, почали зустрічатися в грудні 2016 року. Дівчата довго приховували свої відносини, проте зараз не соромляться проявляти свої почуття на публіці.


Читайте також:

Колишня дружина Джонні Деппа помічена в компанії її колишнбої коханої


Так, під час подорожі по Італії, дівчата гуляли і цілувалися в машині, не соромлячись папараці.



Нагадаємо, до цього Крістен Стюарт зустрічалася зі співачкою Енні Кларк, що працює під сценічним псевдонімом St Vincent.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в липні 2016 року Крістен Стюарт публічно зізналася в коханні до кінопродюсера Алісії Каргайл. Також вона розповіла, що після зустрічі зі своєю дівчиною повністю змінила погляд на публічний статус відносин.
"Коли я зустрічалася з хлопцями, я намагалася приховувати все, що роблю, тому що мені весь час здавалося, що мої дуже особисті емоції, почуття негайно перетворюють в якусь банальність. Нас начебто перетворювали на персонажів якихось безглуздих коміксів. Але все змінилося, коли я почала зустрічатися з дівчатами", - заявляла раніше актриса.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?