Кривава битва на кладовищі в Москві: з'явилися нові подробиці про учасників
Категорія
Світ
Дата публікації

Кривава битва на кладовищі в Москві: з'явилися нові подробиці про учасників

Кривава битва на кладовищі в Москві: з'явилися нові подробиці про учасників

У поліції Москви розповіли, що учасники кривавої бійки, яка сталася на Хованському кладовищі, незаконно перебували на території Росії і не були працівниками кладовища.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"За попередньою інформацією, конфліктна ситуація виникла між працівниками, яких громадяни наймають для облаштування могил в приватному порядку. Всі громадяни, які брали участь в конфлікті, не були співробітниками кладовища. В основному, це іноземні громадяни, які незаконно знаходяться на території РФ", - розповів співробітник прес-служби московської поліції.


Мер Москви Сергій Собянін висловив упевненість, що винні в конфлікті на Хованському кладовищі будуть покарані.


Крім того, стало відомо про звільнення директора кладовища.


"Прийнято рішення про звільнення з посади директора Хованського кладовища. Надалі ми вживемо заходів по приватній охоронній фірмі, яка не змогла вчасно організувати безпеку кладовища", - заявив керівник департаменту торгівлі і послуг Москви Олексій Немерюк.
За його словами, в даний час перед Хованський кладовищем проводиться прибирання, всі слідчі дії перемістилися в СКР.
"За нашою інформацією, немає зруйнованих могил, ніхто зі співробітників кладовища не постраждав, всі хто був затриманий - не співробітники кладовищ, ніякого відношення до них не мають", - додав він, зазначивши, що двоє похоронів були перенесені на неділю.
Раніше  в мережі з'явилися нові відео масової бійки на Хованському кладовищі в Москві.
Також повідомлялося, що  в МВС Москви розповіли подробиці про учасників бійки і про загиблих на кладовищі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?