"Кривавий пастор" відкрив школу снайперів: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

"Кривавий пастор" відкрив школу снайперів: опубліковані фото

"Кривавий пастор" відкрив школу снайперів: опубліковані фото
Джерело:  Еспресо

У селі Нові Петрівці на Київщині відбулося відкриття снайперської школи в навчальному центрі Національної гвардії, на якій був присутній секретар СНБО Олександр Турчинов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.
Під час відкриття снайперської школи "кривавий пастор" передав бійцям Нацгвардії десять експериментальних зразків снайперського озброєння українського виробництва для тестування в умовах полігону. Гвинтівки виготовлені на замовлення Укроборонпрому.
"Найближчим часом в центрі підготовки снайперів буде створена науково-дослідна лабораторія, яка буде досліджувати і виробляти спеціальні боєприпаси для снайперської зброї, що дозволить точно вражати ворога на далеких відстанях", - повідомив Турчинов.
Нагадаємо, прізвисько "кривавий пастор" Турчинову жартома присвоїли користувачі соцмереж.
"Ви знаєте, коли в деяких соціальних мережах з'явилася інформація про те, що призначення кривавого пастора призвело до обвалу рубля, то я вважаю, що це просто збіг", - прокоментував він своє прізвисько.
Як відомо, Турчинов є прихожанином баптистської церкви Слово життя, в якій хрестився в 1999 році. Звідси й прізвисько "пастор".
Як повідомляв ONLINE.UA, в 2016 році Держприкордонслужба України відновлює комплектування органів і підрозділів військовослужбовцями строкової служби.








Фото: Маріанна Присяжнюк

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?