"Кривавий" пікет російських банків в Києві: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

"Кривавий" пікет російських банків в Києві: з'явилося відео

"Кривавий" пікет російських банків в Києві: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео з місця проведення протестних акцій в Києві, організованих проти російських банків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
"У багатьох країнах світу запроваджено санкції проти Росії саме через війну на Донбасі. У нас Сбербанк Росії процвітає і росте. Ми, як українські націоналісти, не можемо цього допустити", - сказав один з активістів.

Читайте також: Порошенко назвав головну мету штучних протестів в Україні
"Сьогодні Національний корпус почав бойкотування і блокаду російських банків. Сьогодні ми стоїмо перед Сбербанком, наші активісти також групами по 200, 150, 300 людей перебувають перед іншими філіями. Ми сподіваємося, що наша акція приверне увагу не тільки громадськості, яка і так знає, що ці банки будуть дестабілізувати ситуацію в Україні, а й вкладників-українців, які вкладають гроші в російські банки", - йдеться в повідомленні.


Відео: YouTube / Національний Корпус
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше активісти руху "Авто Євро Сила" заблокували рух по Бориспільській, Одеській та Житомирській трасах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?