Кривавий розстріл бійця АТО і його друга розбурхав соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Кривавий розстріл бійця АТО і його друга розбурхав соцмережі

Кривавий розстріл бійця АТО і його друга розбурхав соцмережі
Джерело:  online.ua

У Кропивницькому вночі 2 листопада стався розстріл бійця АТО, що приїхав у відпустку, і його друга, в результаті чого один чоловік 26 років загинув. Стрілком імовірно є уродженець Вірменії Арсен Мартиросян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера, друга вбитого Олексія Титова.


Титов розповів, що Роман і Денис по дорозі додому почули крики дівчини на перехресті вулиць Чмиленко і Кавалерійської. Дівчина кричала через агресивне поводження з нею Мартиросяном, який відкрив стрілянину після того, як побачив, що вибігли чоловіки. Романа, що приїхав на два тижні із зони АТО, вдалося врятувати, незважаючи на три постріли в живіт, лікарі оцінюють його стан як важкий. Денис, який також отримав вогнепальне поранення в живіт, не зміг вижити.


Читайте також: Гучне вбивство в Кривому Озері: з'явилася скандальна інформація


"Факти такі: У 2006 році Арсен вже брав участь в груповому вбивстві. Чотири людини до смерті забили хлопця на дискотеці. Битою. В цей же день зникли. «Знайшли» їх тільки через 3 роки. Суддя взагалі молодцем виявився. Посадили одного. На півтора року. «Умисне вбивство» раптово стало «вбивством в стані афекту». Арсен пройшов як свідок. Не винен", - написав волонтер.


Також він перерахував ще кілька офіційних приводів Мартиросяна: "18.09.14 - в районі Ковалівки завдав чоловікові ушкодження середньої тяжкості. Розбив або порізав око (розрив рогівки, склери і випадання оболонки ока). Відпустили. 27.10.15 - о 18:00 на зупинці «Обласна лікарня» відібрав телефон (грабіж). Відпустили. 27.10.15 - о 21:00 на зупинці «Обласна лікарня» побив і порізав пах чоловікові. Відпустили. 05.08.16 - в машині знайшли кастет. Відпустили".


Також він зазначив, що за півгодини до події в Кропивницькому Мартиросян в барі на прохання дівчини розрахуватися за випивку дістав ніж і став махати їм перед її обличчям, після чого пішов.


"На свободі божевільний, рецидивіст, і хто стане його наступною жертвою - одному Богу відомо. Ми навели довідки. Я впевнений, що механізм «спускання справи на гальмах» вже запущений. Я вас дуже прошу: допоможіть зробити так, щоб ні у кого не виникло бажання його відмазувати. Щури бояться світла. Вони бояться розголосу. А вбивця повинен сидіти", - резюмував Олексій Титов і оприлюднив кілька фото підозрюваного у вбивстві.



Користувачів соцмереж розгнівала ця історія. Багато з них вибухнули нецензурною лексикою, інші запропонували різні варіанти розправи над вбивцею.


Марія Ангельчук: "Знайдуть і знову ж відпустять! Ось так все безкарно в нашій країні!".


Парунак Мартинович: "Мені соромно і бридко, що є такі виродки".


Ольга Сварич: "За таку ЗП, виходячи з декларацій, наші органи повинні щохвилини працювати".


Едуард Багдасарян: "Жити потрібно мирно, ніхто нікого не захищає, але навіщо ображати один одного?".


Анатолій Блазунь: "Привезти уб***ка до пацанів на передову з мішком на голові".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві поліцейські виявили наркопритон, в якому під замком жив 3-річний хлопчик.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?