Кров на ваших руках: у Путіна кинули Заходу гучні звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Кров на ваших руках: у Путіна кинули Заходу гучні звинувачення

Кров на ваших руках: у Путіна кинули Заходу гучні звинувачення
Джерело:  online.ua

У міністерстві оборони Росії заявили, що в заг ибелі російського медпрацівника в Алеппо в Сирії винні не тільки бойовики, але і ті, хто їх «створив і озброїв», тобто країни Заходу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Міноборони РФ, яке цитує «Лента.ру».
«Ми розуміємо, від кого точні дані і координати саме приймального відділення російського госпіталю в момент початку його роботи отримали бойовики», - заявив представник Міноборони РФ Ігор Конашенков.
«Кров наших військовослужбовців лежить і на руках замовників цього вбивства. Тих, хто створив, випестував і озброїв цих звірів в людській подобі, назвавши їх для виправдання перед своєю совістю і виборцями "опозицією". Так-так, на вас, панове, покровителів терористів з США, Великобританії, Франції та інших країн і утворень, які їм співчувають», - додав Конашенков.
Читайте також: У Пу тіна спробували виправдатися за новий конфуз в Сирії: в мережі регочуть
Відзначимо, 5 грудня російське міністерство оборони повідомило про обстріл російського мобільного військового госпіталю в Алеппо. В результаті загинула одна військовослужбовець-медик, ще двоє людей отримали поранення.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео з розбомбленого сирійського міста Алеппо, два райони якого захопила армія президента країни Башара Асада, якого підтримує президент Росії Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?