Кров перетворилася на смолу: адвокат розповів моторошні подробиці про Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Кров перетворилася на смолу: адвокат розповів моторошні подробиці про Савченко

Кров перетворилася на смолу: адвокат розповів моторошні подробиці про Савченко

Адвокат незаконно засудженої в Росії українки Надії Савченко Микола Полозов розповів, що лікарі сказали його підзахисній, що у неї існує велика ймовірність утворення тромбу і раптової смерті
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook адвоката.
"Зустрівся з Надією Савченко в СІЗО. Худа, з чорними колами під очима. Вага трохи менше 60 кг. Каже, вчора виглядала ще гірше. У п'ятницю дозволила взяти аналіз крові. За словами Надії, в крові чотирикратне перевищення елементів, які згущують кров і дворазове зниження елементів, які розріджують кров. Як їй сказали лікарі, кров перетворилася на смолу, яку серцю дуже складно прокачувати і велика ймовірність утворення тромбу і раптової смерті, буквально уві сні", - написав Полозов.
Він також повідомив, що начальник СІЗО попередив, що до Савченко можуть почати застосовувати заходи примусового виведення з голодування.
"Спочатку приходив начальник СІЗО і попередив, що до неї можуть почати застосовувати заходи примусового виведення з голодування. Потім з Москви спеціально прилетіла головна у ФСВП по медичній частині, прізвище Надія не запам'ятала, тільки ім'я та по-батькові - Ірина Іванівна. Всі разом вони почали умовляти Надію на госпіталізацію. Від госпіталізації Савченко відмовилася, погодилася на введення їй глюкози і хлориду натрію внутрішньовенно. Сухе голодування Надія припинити відмовляється. Вона розуміє, що внутрішньовенна підтримка довго тривати не зможе - вени просто "згоряють", але починати пити воду і приймати їжу вона поки не збирається", - зазначив адвокат.
Полозов додав, що Савченко чекає допуску до неї незалежної комісії лікарів - українських або німецьких медиків.
"Надія дуже чекає допуску до неї незалежної комісії лікарів. Українських або німецьких медиків. Але поки ніякої позитивної інформації про їх допуск на сьогоднішній день немає. Про все це Надія написала заяви для адвокатів, але на виході їх вилучили, повідомивши, що надішлють поштою, відповідно до закону. Що, ж. Подивимося", - написав адвокат.
Раніше сестра Надії Савченко заявила, що домовленості, яких змогли досягти українська і російська сторона в питанні звільнення української льотчиці, зірвались.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?