Крупний український чиновник став героєм "п'яного" скандалу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Крупний український чиновник став героєм "п'яного" скандалу: з'явилося відео

Крупний український чиновник став героєм "п'яного" скандалу: з'явилося відео

Заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький став учасником "п'яного" скандалу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.
За інформацією ЗМІ, великий чиновник був затриманий увечері 7 лютого, коли він нібито в нетверезому стані виїжджав з парковки на бульварі Дружби народів у Печерському районі Києва.
Читайте також: В Україні набирає обертів скандал з п'яним суддею за кермом: з'явилося відео
У розпорядженні видання з'явилося відео з нагрудної кишені одного з поліцейських, які затримали Радецького. На ньому видно, як чиновник з ознаками алкогольного сп'яніння намагається піти від проходження тесту на наявність у крові алкоголю. Спочатку він тягне час, розмовляючи по телефону, а потім вступає в суперечку з копами, намагаючись довести свою невинність.


У той же час, сам Радецький спростував інформацію про те, що він був нетверезий в коментарі "Українській правді".
"Так, я на відео. І як бачите на відео я був тверезим, толерантно ставився до працівників НП, хоча їх поведінка викликає достатньо питань. Працівники НП не надали доказів, що я нібито був у стані алкогольного сп'яніння. Однак, зухвало поводилися", - заявив він.
Радецький розповів виданню, що пройшов експертизу на вміст крові в одній з медичних установ, однак не уточнив, де і коли, підкресливши, що все було згідно інструкцій.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Харкові співробітники СБУ, затриманий поліцією за водіння в нетверезому стані, не змогли притягнути до відповідальності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?