Кубракова призначили віцепрем'єром-міністром інфраструктури і регіонального розвитку
Категорія
Політика
Дата публікації

Кубракова призначили віцепрем'єром-міністром інфраструктури і регіонального розвитку

Кубракова призначили віцепрем'єром-міністром інфраструктури і регіонального розвитку
Джерело:  online.ua

Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра інфраструктури та призначила віцепрем'єром інфраструктури та регіонального розвитку.

Джерело: Telegram народного депутата Ярослава Железняка

Що відомо про призначення Кубракова?

За інформацією нардепа, відставку Олександра Кубраков підтримали 242 депутати, а нове призначення на посаду віцепрем’єра — 263 нардепи.

Уряд України вирішив зробити реорганізацію, об’єднуючи декілька міністерств у одне, зокрема, й міністерства інфраструктури та регіонального розвитку — останнє очолював Олексій Чернишов, теперішній керівник “Нафтогазу”.

Тепер Олександра Кубракова призначили на посаду віцепрем'єром — міністром інфраструктури та регіонального розвитку.

Нагадаємо, нещодавно комітет Верховної Ради з питань місцевого самоврядування одностайно підтримав звільнення Олексія Чернишова з посади міністра розвитку громад та територій.

Сам Чернишов аргументував свій перехід на посаду керівника НАК "Нафтогаз" "енергетичною небезпекою”, за яку він відповідає як голова штабу.

Чернишов також прокоментував об’єднання Мінрегіону та Мінінфраструктури. За його словами, така "реконфігурація" опрацьовується і пов’язана зі скороченням витрат і кількості міністерств, але "поки про це говорити передчасно".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?