Кучма не хотів підписувати документ: стало відомо про скандал в Мінську
Категорія
Політика
Дата публікації

Кучма не хотів підписувати документ: стало відомо про скандал в Мінську

Кучма не хотів підписувати документ: стало відомо про скандал в Мінську
Джерело:  online.ua

Прессекретарка представника України на переговорах в Мінську Леоніда Кучми Дарка Оліфер опублікувала у Facebook скан документа, який він підписав напередодні, передає ONLINE.UA.

"Лист, який Леонід Кучма вчора підписав на ім'я Мартіна Сайдіка", - підписала Оліфер.

Варто зазначити, що переговори про підписання формули Штайнмаєра в Мінську ледь не завершилися провалом через небажання Кучми підписувати підсумковий документ.

За даними видання, Кучма не хотів ставити свій підпис в угоді поруч з підписами представників самопроголошених "ДНР" і "ЛНР". Через це учасникам переговорів довелося оформити документ як лист на ім'я спецпредставника ОБСЄ Мартіна Сайдіка. Так, сторони направили п'ять листів (від ОБСЄ, Росії, України і "республік") на ім'я спецпредставника замість того, щоб поставити підписи під одним документом. Таким чином учасники ТКГ знайшли вихід із тупикової ситуації, зазначає "РБК".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава держави Володимир Зеленський зустрівся 2 жовтня з керівниками парламентських фракцій. Український лідер пояснив ситуацію з формулою Штайнмаєра, яку відучора активно обговорюють в суспільстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?