Куди піти на вихідних у Києві 21-22 вересня
Категорія
Україна
Дата публікації

Куди піти на вихідних у Києві 21-22 вересня

Куди піти на вихідних у Києві 21-22 вересня
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що температура повітря в столиці вже далеко не така висока, як літом, це не означає, що на вихідних варто залишатись вдома. Сьогодні та завтра у Києві пройде кілька цікавих заходів, які вас неодмінно мають зацікавити. Ось лише деякі з них:

Дні Львова в Києві

У Мистецькому Арсеналі проходять Дні Львова. Це дасть змогу жителям та гостям столиці скуштувати в імпровізованому кафе справжню львівську каву, штруделі і шоколад. У «Кумпелі» також подаватимуть львівське пиво. Крім того, тут можна буде відвідати екскурсію середньовічним Львовом та розмалювати дерев’яного або шоколадного лева.

  • Адреса: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 10-12.

  • Коли: 21- 22 вересня з 11:00 до 22:00.

  • Вхід: 21 вересня о 16.00 і 22 вересня до 15.00 вільний. Вхід на вечірню програму з квитками. Вартість – 40 грн. Для учнів, студентів і пільговиків – 20 грн. Для дітей до 12 років вхід вільний.

Comic Con Ukraine 2019

Цьогорічний захід Comic Con Ukraine привертає увагу не тільки великою кількістю учасників – усілякими косплеєрами зараз вже не сильно здивуєш. Але й також знаковими гостями, які спеціально прилетіли в Україну на цей захід. Завітавши сьогодні або завтра на Comic Con, всі бажаючі зможуть взяти участь в автограф-сесії знаменитих голлівудських акторів Денні Трехо і Джона Ромеро. Крім того, на відвідувачів чекають багато інших цікавинок.

  • Адреса: арт-завод Платформа.

  • Коли: 21 – 22 вересня.

  • Вхід: 500-800 грн.

Осінній маркет KYIVNESS

Сьогодні та завтра в особняку Уварових у Києві вже всьоме відбудеться маркет KYIVNESS. На цьому заході можна буде придбати ексклюзив місцевих брендів та унікальний вінтаж з Парижа та інших європейських столиць. У продажу будуть доступні: одяг і взуття, декор, парфумерія, посуд і навіть живі квіти. Для бажаючих перекусити будуть запропоновані послуги фудкорту. Розважати гостей будуть кілька відомих українських музикантів.

  • Адреса: Київ, м. Хрещатик, вул. Липська, 16.

  • Коли: 21-22 вересня, з 11:00.

  • Вхід: 100-150 грн.

Red Bull Dance Your Style

22 вересня у столиці пройде національний фінал чемпіонату світу з вуличних танців Red Bull Dance Your Style. Його переможець представить нашу країну на першому Всесвітньому фіналі в Парижі 12 жовтня 2019 року. Всього в змаганні візьмуть участь 16 танцюристів: переможці відбіркових турів в найбільших містах України, а також танцюристи, запрошені організаторами.
Ще одного учасника журі обере на місці. Всі вони змагатимуться серед різних стилів вуличного танцю у форматі "один на один" під невідомий їм плей-лист. Переможця визначать глядачі. В рамках заходу заплановані виступи колективів Breaking Crew, Mary & Ashotovna, Liza Riabinina, Tip Top T, Flem, Mojito, R'n'B співачка MamaRika та інших.

  • Адреса: метро Майдан Незалежності, Арка дружби народів.

  • Коли: 22 вересня з 17.00.

  • Вхід вільний.

KYIV VEGAN BOOM

Якщо ти хочеш дізнатися, що їдять вегани, тоді вирушай на фестиваль KYIV VEGAN BOOM у Гідропарку. На цьому фестивалі можна спробувати неординарні страви і напої з натуральних продуктів. Також до уваги відвідувачів будуть представлені різні спортивні активності, лекторій, майстер-класи з мехенди, виступи українських гуртів та просто класний відпочинок на свіжому повітрі!

  • Адреса: метро Гідропарк, SKVO Space.

  • Коли: 21-22 вересня.

  • Вхід вільний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?