Куди піти на вихідних в Києві 17-18 серпня
Категорія
Україна
Дата публікації

Куди піти на вихідних в Києві 17-18 серпня

Куди піти на вихідних в Києві 17-18 серпня
Джерело:  online.ua

До вересня залишається все менше часу. Це означає, що передостанніми літніми вихідними слід скористатися на повну. Цієї суботи та неділі у Києві пройде кілька цікавих масових заходів, які можуть привернути увагу будь-кого – варто лише знати час та місце проведення вечірки, концерту чи іншої події.

Кураж Базар: Реп Шмеп Йо

  • Адреса: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, 19-й павільйон;

  • Коли: 17-18 серпня, 11:00;

  • Вхід: від 150 грн; дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним і іменинникам безкоштовно.

Кураж Базар запрошує на щорічну зустріч шанувальників вуличної культури. Виступи ді-джеїв та флоу-майстрів, графіті, прокачані тачки і дух Брукліна – це все Реп Шмеп Йо! На вас чекає багато вуличного одягу на барахолці, майстер-клас по тверку, змагання з вуличних танців, бітбокс, баскетбол і бейсбол, аерохокей, VR, мотоцикли, пейнтбол і навіть скейт-парк для справжніх екстремалів. На сцені: Alyona Alyona, Kyivstoner, FO SHO, Яша НКНКТ і MC Fame.

Фестиваль «Білі Ночі / Cosmos»

  • Адреса: вулиця Біломорська, 1;

  • Коли: 17 серпня, 20:00;

  • Вхід: від 700 грн.

Арт-завод «Платформа» сьогодні прийматиме черговий фестиваль, організатори якого обіцяють ночі світліше за дні! На п’яти сценах виступатимуть кілька десятків артистів різних музичних жанрів. Гостей чекатиме фуд-корт від Ulichnaya Eda, бар з алкогольними та безалкогольними напоями, світлові шоу, кіловати звуку та фотозона. Розважатися можна до самого ранку!

Виставка квітів до Дня Незалежності «Спортивна гордість України»

  • Адреса: Співоче поле;

  • Коли: з 16 серпня по 15 вересня;

  • Вхід: для дорослих – 75 грн, для дітей – 25 грн, діти до 7 років і пільгові категорії – безкоштовно.

Вчора на найвідомішій квітковій локації Києва відкрилась традиційна виставка квітів до Дня Незалежності. Цього року вона присвячена спортсменам, які прославили Україну на весь світ. Головними героями квіткових інсталяцій стали: брати Кличко, Ольга Харлан, Яна Клочкова, Лілія Подкопаєва, Андрій Шевченко, Сергій Бубка, Валерій Лобановський, Оксана Баюл та інші. Можна зробити неповторні селфі для свого Інстаграму!

Концерт She Wants Revenge

  • Адреса: Bel Etage Music Hall, вул. Шота Руставелі, 16А;

  • Коли: 17 серпня;

  • Вхід: від 940 грн.

She Wants Revenge прилетіли в Україну з першим концертом. Гурт грає пост-панк з сумішшю дарквейв, їх часто порівнюють з Interpol і такими відомими колективами, як Sister of Mercy і Bauhaus. Перший альбом She Wants Revenge потрапив в американський Топ-50. Зараз дует працює над новим альбомом, який планується до виходу наприкінці цього року. Київ може почути його одним з перших.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?