Куди піти у Києві на вихідних 24-25 серпня
Категорія
Україна
Дата публікації

Куди піти у Києві на вихідних 24-25 серпня

Куди піти у Києві на вихідних 24-25 серпня
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що сьогодні увага майже всіх киян прикута до урочистостей з нагоди Дня Незалежності, крім масових заходів на Хрещатику та прилеглих вулицях у столиці відбудеться ще багато інших цікавих подій. Не варто забувати, що це останні вихідні цього літа, тому варто використати їх з максимальною віддачею.

1984. Прем'єра в театрі на Подолі

У новому театрі на Андріївському узвозі сьогодні можна завітати на прем’єру вистави Майкла Джина Саллівана по всесвітньо відомому роману-антиутопії «1984». У центрі сюжету є вигадана історія про життя у жорстокому тоталітарному суспільстві.

  • Адреса: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20б

  • Коли: 24 серпня, 19:00

  • Вхід: від 200 гривень

Классік-пікнік. Українська поема

На галявині біля Національного музею історії України сьогодні пройде живий виступ Національного ансамблю солістів «Київська камера» під керівництвом Валерія Матюхіна. Солісткою виступить заслужена артистка України Богдана Півненко.

На «Классік-пікніку» прозвучать твори та аранжування українських композиторів. У програмі також запланований виступ лауреатів Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця середньої групи – Іллі Овчаренка, Дмитра Семикраса і Марії Мацієвської. Вони виконають частину своїх концертних програм. Ведучою заходу буде Мар’яна Головко.

  • Адреса: Національний музей історії України, вулиця Володимирська, 2

  • Коли: 24 серпня, 20:00

  • Вхід безкоштовний.

Сестри Тельнюк – Agnus Dei

Для тих, хто стежить за творчістю народних артисток України сестер Тельнюк, сьогодні буде надана можливість прослухати цикл композицій дуету під назвою «Agnus Dei» (Божий агнець). Вокальний дует виконає пісні, написані у різні части на християнську тематику.

  • Адреса: Bouquet Kyiv Stage (Софія Київська), вулиця Володимирська, 24

  • Коли: 24 серпня, 18:00

  • Вхід безкоштовний, за наявності вхідного квитка на територію музейного комплексу Софія Київська і Золоті ворота (50 гривень)

Виставка мотоциклів Harley-Davidson

Для тих, хто цінує мотоіндустрію, у столиці відкривається найбільша в Європі приватна колекція мотоциклів Harley-Davidson. Модельний ряд представлений екземплярами, починаючи з 1912 року випуску.

Фанати мотоциклів отримають унікальну можливість побачити на власні очі понад 20 унікальних моделей культового американського бренду: ралійних, військових і цивільних. Деякі експонати чи не єдині в світі.

  • Адреса: вулиця Серпнева, 21/1, Феофанія

  • Відвідати виставку можна 24-25 серпня

  • Щоб потрапити на виставку потрібно пройти попередній запис на сайті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?