Куди піти у Києві на вихідних 29-30 червня
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти у Києві на вихідних 29-30 червня

Куди піти у Києві на вихідних 29-30 червня
Джерело:  online.ua

На цих вихідних у столиці буде кілька цікавих подій, куда можна завітати з друзями. ONLINE.UA спробував розібратися, що пропонують у Києві для тих, хто у суботу та неділю все ж таки вирішив залишитися в місті.

Craft Beverage Nalivka

  • Адреса: ВДНГ

  • Коли: 28-30 червня, 12:00

  • Вартість: 80-200 гривень

VI фестиваль-дегустація алкогольних напоїв Nalivka Craft Beverage. Тематичний смак цих вихідних – полуниця. Тому якщо хтось полюбляєте крафтові напої зі смаком полуниці, то він неодмінно не залишиться розчарованим.

Організатори обіцяють сотні наливок і настоянок, дегустації з професіоналами, майстер-класи, освітні лекції, фудкорт, фотозону, легку атмосферу і ще багато найрізноманітніших розваг під живу музику. У вартість квитка входить фірмовий бокал та дегустація в лекційній зоні. Що цікаво, приходити на свято напоїв можна разом з дітьми – вхід до 12 років безкоштовний.

HR Giger

  • Адреса: Центр Довженко

  • Коли: до 30 червня, 12:00

  • Вартість: 80 гривень

Якщо ви пам’ятаєте культовий фантастичний фільм жахів Рідлі Скотта «Чужий», тоді вас неодмінно має зацікавити виставка швейцарського художника-сюрреаліста Ганса Ґіґера (1940-2014). Саме він був автором дизайну ксеноморфа Чужого. Перша в Україні виставка робіт відомого художника, якого вважають «батьком біопанку», проходить в холі Довженко-Центра в рамках кінофестивалю «Молодість».

Виставка складається з 32 оригінальних графічних творів і 7 скульптур, серед яких найголовніша – двометрова скульптура Чужого. Експозиція сподобається кожному, хто любить сучасне мистецтво.

«Поштамт» Чарльз Буковскі

  • Адреса: театр «Актор»

  • Коли: 29 червня, 20:00

  • Вартість: 200 гривень

Літні читання творів американського письменника Чарльза Буковскі на відкритому повітрі від театру «Актор».

«Поштамт» – це перший автобіографічний роман Буковскі, який до успіху в літературі більше десяти років працював поштарем. Зверніть увагу, що в творах Буковскі присутня нецензурна лексика. Тому похід на цю подію з дітьми навряд чи стане хорошою ідеєю.

Літо на ВДНГ

  • Коли: травень-вересень,

  • Початок: з 10:00

ВДНГ цим літом стає однією з найголовніших пікнік-зон столиці. Завдяки проекту «Літо на ВДНГ» кияни мають місце для барбекю – усе необхідне можна орендувати в фотопросторі «Пікнік Сад», або місце для відпочинку з сім’єю на зручних пуфах і шезлонгах (для цього треба шукати «Поляну ВДНГ»).

Прихильників активного відпочинку зацікавить відкритий басейн, футбольні поля, йога, пілатес, скандинавська ходьба, їзда на велосипедах. Крім того, тут є фудкорт зі смачною їжею та напоями, кілька дитячих майданчиків, виступи музикантів і комедіантів, фестивалі, лекції, кінопокази – дізнатися розклад заходів, фестивалів та інших івентів, а також всю необхідну інформацію можна на сайті проекту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?